Jak widzicie na stronie pojawił się nowy background strony. To jest test oczywiście ponieważ z tym może wiązać się wiele problemów z wyświetlaniem strony. A wszystko uzależnione jest od rozdzielczości Waszych monitorów.
Zatem jeśli macie jakieś problemy z wyświetlaniem to jest właściwe miejsce do zgłaszania takich problemów i uwag. Możecie także dawać własne propozycje jak miało by wyglądać owe tło
Razem z uwagami mile widziane screeny.
niezła robota. pełen podziwu jestem moohomor dla Twojego zaangażowania w grafikę nastronie nowy baner w gifie świetny dodałbym jeszcze reprezentant torunskiego klubu od 92 roku ;p
Tło nabrało ostaecznego wyglądu - czyli jest to tekstura wraz z wytłoczonym napisem. Nikt nie zgłasza problemów więc przyjąć należy, że wszystkim background wyświetla się prawidłowo. Nie mniej jednak jakiekolwiek problemy zgłaszać tutaj.
No to jedziemy dalej. Tym razem grafika zmieniła się na forum. Są nowe grafiki folderów forum. Jeśli ich nie widzicie to najlepszym posunięciem będzie wyczyszczenie cache'a Waszych przeglądarek bądź po prostu odświeżenie danej strony
Ok. Podmieniłem grafiki na główny leyout-cie i wplotłem oczywiście barwy klubowe. W moim odczuciu strona wygląda teraz bardziej żywo i kolorowo zachowując przede wszystkie barwy klubowe Wiesława oraz kolory jakie lubi sam zawodnik.
Mam nadzieję, że to wygląda fajnie i każdy będzie zadowolony ze mian.